Home

Welkom op de website van TriaMo , de Molse Triatlonclub.

Triamo is opgericht in 1986 en heeft sindsdien meerdere gedaantewisselingen ondergaan.

Nadat de sponsor van de beginjaren afhaakte, nam een aantal enthousiaste leden het initiatief om de club nieuw leven in te blazen. Nieuw bestuur, nieuwe sponsors, nieuw plezier in triatlon! Zonder de inzet van deze hechte groep zou Mol wellicht geen triatlonvereniging meer hebben.

Onder invloed van het nieuwe bestuur evolueerde TriaMo naar een gezellige club van gelijkgezinden, waar plezier in sport primeert. Iedereen die zin heeft in triatlon is welkom. Iedereen krijgt de gelegenheid om op eigen niveau/ritme te trainen en deel te nemen aan wedstrijden. Trainingsschema’s op maat worden aangeboden door de club.

Zwemtrainingen gaan door in het zwembad ‘Vita Den Uyt’, Rode-Kruislaan 18, Mol. Die worden 3x per week begeleid door een trainer. De cluburen vind je onder tab ‘info’. Fietstrainingen in groep worden onderling afgesproken, meestal via whatsapp.

Wens je meer informatie of wil je eens (gratis) proeven van de clubsfeer, neem dan contact op met één van de bestuursleden. Zie tab ‘contact’.