BBB-Triatlon

Bleukens Balen Ben Triatlon (BBB-Triatlon) Zondag 3 september 2023

We hopen jullie massaal weer te kunnen verwelkomen op ons jaarlijks Triatlonfeest!

Wegens aanwezigheid van blauwalg in het kanaal Dessel-Kwaadmechelen, zal het zwemmen doorgaan in de prachtige zilvermeerhaven  op ~9km van de Bleukens Balen. Meer praktische info en briefing volgt.

Schrijf hier in (alle reeksen)

Vragen i.v.m. inschrijvingen graag mailen naar bentriatlon@gmail.com

Belangrijk! Parking Zwemstart:

 

Dit jaar gaan we van start met een nieuwe, unieke wedstrijd, een triatlon per 2 (samen zwemmen fietsen en lopen). Dit kan met een vriend, familielid, vriendin, vrouw… kortom alles is mogelijk. De afstanden en het inschrijvingsgeld zijn beperkt gehouden zodat iedereen kan meedoen. Het is zelfs mogelijk deze te combineren met de 1/4 wedstrijd!!!

Triatlon is een sport die voor iedereen toegankelijk is en dat wil TriaMo hier dan ook bewijzen. Iedereen die eens willen proeven van de avontuurlijke sfeer van triatlon kan deelnemen aan de ‘JFF’ (Just For Fun Triatlon). Kinderen kunnen eventueel samen met hun begeleider deelnemen.

De iets meer ervaren atleten kunnen zich met elkaar meten in een 1/8ste of een 1/4de recreatieve triatlon. Alle wedstrijden zijn niet-stayer wedstrijden. Dit betekent dat je niet in groep mag rijden. We willen hiermee de pure spirit van triatlon benadrukken.

Zie je het niet zitten om een triatlon af te werken in je ééntje, geven wij je de kans om dit feest mee te maken in trio, waarbij elke deelnemer een discipline voor zijn rekening neemt.

En last but not least, voorzien we een wedstrijd voor mindervalide atleten. Deelname aan deze G-triatlon is gratis.

 

 

 

Algemeen sportreglement van 3VL zijn van toepassing. Lees ze hier.

Voor meer details i.v.m. parcoursen ga naar de respectievelijke pagina