BBB-Triatlon

Bleukens Balen Ben Triatlon (BBBT-Triatlon) Zondag 6 september 2020

Triatlon is een sport die voor iedereen toegankelijk is en dat wil TriaMo hier dan ook bewijzen. Alle mensen die eens willen proeven van de avontuurlijke sfeer van triatlon kunnen deelnemen aan de “3atlon 4 fun”, terwijl de iets meer ervaren atleten zich met elkaar kunnen meten in een 1/8ste of dit jaar ook een 1/4de recreatieve triatlon.

Alle wedstrijden zijn non drafting of niet-stayer wedstrijden. Dit betekent dat je niet in groep mag rijden. We willen hiermee de pure spirit van triatlon benadrukken. De just for fun – triatlon is ook toegangelijk voor kinderen zodat ze, eventueel samen met hun begeleider, ook kunnen proeven van deze sport.

Zie je het niet zitten om een triatlon af te werken op je ééntje, geven wij je de kans om dit feest mee te maken in trio, waarbij elke deelnemer een discipline voor zijn rekening neemt.
En last but not least, voorzien we zelfs een wedstrijd voor mindervaliden in een G-triatlon. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met de stichting “Sportregio Zuiderkempen”. Deze atleten kunnen volledig gratis proeven van de mooie triatlonsport.
Welkom op ons jaarlijkse triatlonfeest!